حقایق جالب در مورد منطقه کارائیب

حقایق جالب در مورد منطقه کارائیب

شگفتی ها و حقایق منطقه کارائیب در جهان شناخته شده است. به عنوان مثال طبعیت بکر، موسیقی پر جنب و جوش، کارناوال های رنگارنگ و غیره در کارائیب بسیار معروف هستند. حوزه کارائیب مکانی می باشد که افراد می توانند از تعطیلات فوق العاده خوب با سواحل شنی خیره کننده و جنگل های بارانی لذت ببرند. حال به چند نمونه از حقایق این منطقه اشاره می کنیم:

کشور جامائیکا که در منطقه کارائیب واقع شده است بیشترین تعداد کلیسا را در خود جای داده است و اغلب مردم آن مسیحی هستند.

درباره منطقه کارائیب

منطقه کارائیب دارای ۷ هزار جزیره و ۱۳ ملل مستقل می باشد. در این حوزه کشورها و جزایر زیادی واقع شه اند که امروزه بسیار شناخته شده هستند. قطعا در کنار این حقایق کارائیب مطالب بیشتری برای اشتراک و شناختن وجود دارد در این مقاله قصد داریم تا به حقایق جالب در مورد منطقه کارائیب بپردازیم .

مکان تاریخی در کارائیب

بیش از ۲۲ مکان تاریخی در این منطقه در یونسکو ثبت شده است:

پارک ملی تپه بریمستون فورتس در سنت کیس، کارخانه کشتی سازی نلسون در آنتیگوآ و پارک ملی تروی پایتون در دومینیکا از مکان های گردشگری که در یونسکو ثبت شده اند.

حوزه دریای کارائیب دارای دو فصل می باشد:

در این منطقه گرمسیری فقط دو فصل خشک و بارانی یا مرطوب وجود دارد. فصل خشک کارائیب از اواسط دسامبر تا اواسط آوریل و فصل مرطوب از اواسط آوریل تا اواسط دسامبر ادامه دارد.

زبان انگلیسی رایج ترین زبان این منطقه می باشد:

زبان اصلی بیشتر جزایر کارائیب مانند دومینیکا، سنت کیتس و نویس و غیره انگلیسی می باشد.

کوبا بزرگترین جزیره در دریای کارائیب می باشد:

کوبا از سایر جزایر حوزه کارائیب بزرگتر است. وسعت این کشور تقریبا ۴۲ هزار و ۴۲۶ مایل مربع می باشد.

جزیره کارائیب بخشی از اتحادیه اروپا است:

از حقایق بسیار جالب جزایر کارائیب این است که جزیره های گوآدلپ، مارتینیک و سنت مارتین سراسر در قلمرو کشور فرانسه قرار دارند. هر سه جزیره ارز یورو را استفاده می کنند و نماینده اتحادیه اروپا هستند.

پاسپورت کشورهای کارائیب

بعضی از کشورهای منطقه کارائیب مانند دومینیکا، سنت کیتس و سنت لوسیا دارای پاسپورت های قدرتمندی هستند که در این بین پاسپورت دومینیکا با رتبه جهانی ۳۲ دارای بیشترین قدرت میباشد و شهروندان ایرانی امکان دریافت تابعیت و شهروندی این کشور را از طریق کمک بلاعوض یا سرمایه گذلری در پروژه های ساخت و ساز این کشور دارا میباشند. برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید.

۷۵ درصد جمعیت منطقه کارائیب تنها در دو جزیره زندگی می کنند:

طبق آخرین آمارهای بدست آمده توسط سازمان ملل متحد ۳۳ میلیون نفر از این بومیان تنها در ۲ جزیره از ۷۰۰۰ جزیره کارائیب زندگی می کنند.

جزیره کایمن کارائیب

جزیره کایمن کسب و کار بیشتری نسبت به ساکنینش دارد:

در جزیره کایمن که یکی از جزایر حوزه کارائیب می باشد به دلیل نزدیکی به آمریکا و منفعت مالیاتی به ازای ساکنین جزیره، ۲ برابر فرصت شغلی وجود دارد.

دومین صخره مرجانی بزرگ دنیا به نام مزوامریکن و وسیع ترین سیستم مرجانی در شمال همیسفیر، در دریای کارائیب قرار دارد. این صخره در سواحل بلیز، گوآتمالا، مکزیک و هندوراس قرار گرفته است.

حفظ زبان بومی توسط ساکنان مناطق کارائیب:

همانطور که گفتیک بیش تر ساکنان منطقه کارائیب به زبان انگلیسی صحبت می کنند. در حالی که بیشتر بومیان به زبان کروئل نیز صحبت می کنند. این زبان محلی، از ادغام چند زبان مانند فرانسوی، انگلیسی و غیره مشتق شده است.

 جزیره سابا (SABA) که در حوزه کارائیب واقع شده است، دربردارنده کوتاه ترین فرودگاه تجاری در دنیا است.

منطقه کارائیب دارای مکان های طبیعی دلنشین می باشد:

جزایر کارائیب از کوه های بلند پوشیده شده است و مناظر طبیعی زیبا پوشیده شده است. برای مثال جزیره دومینیکا در منطقه کارائیب دارای آبشارها، آتشفشان ها و جنگل های بارانی فراوانی می باشد.

منطقه کارائیب دارای آتفشان های زیادی است:

بیشتر مناطق کارائیب با کمک آتشفشان ها شکل گرفته است. برخی غیر فعال هستند، اما بسیاری هنوز فعال هستند. آتشفشان فعال در این حوزه وجود دارد که می توانند دوباه فوران کنند. هر جزیره از گرانادا تا سابا در معرض خطر مستقیم فوران های آتشفشانی است. جزایری مانند گرانادا، سنت وینسنت، سنت لوسیا، مارتینیک، دومینیکا، گوادلوپ، مونتسرات، سنت کیتس نویس سنت اوستاتیوس و سابا دارای مراکز آتشفشانی زنده هستند، در حالی که جزایر دیگری مانند آنگویلا، آنتیگوا و باربودا، باربادوس، جزایر ویرجین بریتانیا، جزایر ویرجین ایالات متحده، بیشتر گرنادین‌ها و ترینیداد و توباگو که آتشفشانی نیستند نیز به جزایر آتشفشانی نزدیک هستند و در معرض خطرات آتشفشانی مانند ریزش شدید خاکستر و سونامی‌های آتشفشانی هست.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *