کشورهای دارای تابعیت دوم

کشورهای دارای تابعیت دوم

کشورهای دارای تابعیت دوم

اخذ تابعیت دوم، گام مهمی در بین المللی‌شدن زندگی شماست تا هیچ کشوری نتواند آزادی یا اموال شما را تحت سلطه خود درآورد. افراد می‌توانند به‌طور خودکار (به‌طور معمول از طریق تولد یا ازدواج) یا پس از درخواست برای اخذ تابعیت کشوری دیگر، تابعیت دوگانه بگیرند. اگر بخواهید تابعیت اصلی خود را در ازای اخذ تابعیت جدید از دست بدهید، داشتن گذرنامه دوم ایده‌آل نیست. با این کار شما فقط یک گذرنامه را با گذرنامه‌‌ای دیگر مبادله می‌کنید. در بعضی موارد، این امر لزوما چیز بدی نیست، اما همه اینها بستگی به کشور موردنظر شما دارد. در حالی که بیشتر کشورها اجازه تابعیت دوم را به شهروندان خود می‌دهند، اما چندین کشور این اجازه را از شهروندان خود سلب می‎کنند و البته کشورهایی وجود دارند که تابعیت مضاعف آنها ممنوع است.

لیست این کشورها برای سال ۲۰۲۰ به‌روز شده و شامل چندین کشور اروپایی از جمله هلند هم می‌شود که روند غالب سیاست‌های لیبرال را نسبت به افرادی که تابعیت چندگانه دارند، در پیش می‌گیرند. وقتی صحبت از پاسپورت دوم یا چند شهروندی می‌شود، کشورهای جهان به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند: کشورهایی وجود دارند که قوانین آنها به شهروندانشان اجازه می‌دهد تابعیت دیگری را بدون از دست‌دادن تابعیت فعلی خود به دست آورند. در مقابل، سایر کشورها اجازه کسب یا داشتن تابعیت دیگر را نمی‌دهند و ممکن است اخذ یک تابعیت دیگر منجر به از دست‌رفتن تابعیت فعلی شود.بنابراین از نظر قانونی، اخذ تابعیت دوم فقط برای شهروندان کشورهایی امکان‌پذیر است که اجازه تابعیت مضاعف را دارند. در اینجا لیست کشورهای دارای تابعیت دوم و همچنین کشورهایی که این اجازه را نمی‌دهند، ارائه داده‌ایم.

 

 لیست کشورهای دارای تابعیت دوم:

آلبانی بنین مصر کوزوو پرو سوئیس
الجزایر بولیوی فنلاند لیتوانی فیلیپین سوریه
آنگولا برزیل فرانسه لوکزامبورگ پرتغال ترکیه
آنتیگوا و باربودا بلغارستان آلمان مالاوی رومانی انگلستان
آرژانتین کانادا یونان مالت روسیه وانواتو
ارمنستان شیلی یونان مکزیک صربستان ایالات‌متحده آمریکا
استرالیا کاستاریکا ایسلند نیوزیلند اسلوونی
باربادوس کرواسی ایرلند نیجریه آفریقای جنوبی
بنگلادش قبرس رژیم اسرائیل نروژ کره جنوبی
بلژیک جمهوری چک ایتالیا پاکستان اسپانیا
بلیز دانمارک جامائیکا پاناما سوئد

 

لیست کشورهایی که اجازه تابعیت مضاعف را نمی‌دهند:

 

افعانستان السالوادور لیتوانی سنگاپور
آندورا استونی مالزی اسلواکی
اتریش گرجستان مونته نگرو تانزانیا
آذربایجان هند هلند تایلند
بحرین اندونزی نپال اوکراین
چین ژاپن لهستان امارات‌متحده عربی
جیبوتی قزاقستان عربستان سعودی ونزوئلا

 

اخذ پاسپورت دوم در کشورهای حوزه‌ کارائیب

اکثر کشورهایی که با بحران‌های اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند، در حال تدوین استراتژی‌های جایگزین برای بهبود اقتصاد خود هستند. اینجاست که کسب تابعیت دوم از طریق سرمایه‌گذاری به کار شما می‌آید. بنابراین این کشورها سرمایه‌گذاری در بخش املاک و مستغلات و اوراق قرضه دولتی را تشویق می کنند و در ازای آن، آینده‌ای با خدمات بسیار خوب و باکیفیت را برای شهروندان و خانواده‌های آنها به ارمغان می‌آورند.

کشور دومینیکا

این کشور بین اقیانوس اطلس و دریای کارائیب واقع شده است و وابستگی زیادی به صنعت گردشگری دارد؛ این همان چیزی است که اقتصاد دومینیکا را رو به جلو سوق می‌دهد. این کشور به سرمایه‌گذاران خارجی اجازه می‌دهد با سرمایه‌گذاری در بخش املاک و اوراق قرضه دولتی، گذرنامه دوم به دست آورند. اخذ پاسپورت دومینیکا حدود شش ماه طول می‌کشد. به علاوه، گذرنامه دوم دارای ویزا است که اجازه ورود آزاد به بیش از ۱۴۰ کشور دنیا از جمله سنگاپور و سوئیس را می‌دهد.

مطالب مرتبط

مزایای تابعیت دوم

انواع تابعیت

مراحل اخذ تابعیت دومینیکا

تابعیت دوم برای ایرانی ها

کلام آخر

اخذ پاسپورت کشور دومینیکا یکی از بهرین روشهای مهاجرت برای ایراینیان به شمار میرود زیرا از طریق آن میشود به بیش از ۱۴۰ کشور دنیا بدون ویزا سفر کرد و اقامت دریافت کرد

برای دریافت پاسپورت دومینیکا و اطلاع از روند دریافت این پاسپورت با مشاوران ما در ارتباط باشید و از مزایای بشمار آن مطلع شوید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *