انواع تابعیت

انواع تابعیت

در اینجا به انواع تابعیت خواهیم پرداخت

انواع تابعیت بسته به موقعیت فرد به دسته‌های زیر تقسیم می‌شود:

تابعیت خونی

به این معنی است که فرد، تابعیت خود را به دلیل تابعیت یکی از والدین در هنگام تولد کسب می‌کند. تقریباً تمام کشورهای دنیا تابعیت خونی را به رسمیت می‌شناسند، هرچند اخیراً بعضی از کشورهای مهاجرپذیر، محدودیت‌هایی را نسبت به اعطای این نوع تابعیت به‌ علت موقعیت جغرافیایی که فرد در آن به دنیا آمده، قائل شده‌اند. این محدودیت‌ها اغلب به دلیل به دنیا آمدن فرد در خارج از کشور اصلی در نظر گرفته شده است.

اگر حداقل یکی از والدین تابعیت کشور اصلی را داشته باشد، ممکن است تابعیت به کودک منتقل شود. اینکه آیا انتقال اتفاق می افتد، به عوامل مختلفی بستگی دارد: تاریخ تولد کودک، اینکه تولد در ازدواج یا قبل از ازدواج انجام شده است و اینکه آیا هر دو یا فقط یکی از والدین شهروند کشور موردنظر هستند.

 

تابعیت خاکی

در تابعیت خاکی، فرد تابعیت خود را صرف‌ نظر از اینکه والدینش چه تابعیتی دارند و صرفاً به‌خاطر متولد شدن در کشوری مشخص کسب می‌کند. کشورهای آمریکا و کانادا این تابعیت را به رسمیت می‌شناسند. در اروپا تنها کشور ایرلند تابعیت خاکی را قبول دارد. بسیاری از کشورها از شهروندی حق تولد پیروی می کنند. بر اساس این مفهوم، تابعیت فرد با توجه به محل تولد شخص تعیین می‌شود.

مطالب مرتبط

مزایای تابعیت دوم

کشورهای دارای تابعیت دوم

مراحل اخذ تابعیت دومینیکا

تابعیت دوم برای ایرانی ها

تابعیت اکتسابی

به تابعیتی گفته می‌شود که فرد در هنگام تولد آن را کسب نکرده و بعداً به‌خاطر پدیدآمدن شرایطی آن را اخذ کرده است، که خود به چند دسته تقسیم می‌شود:

۱-۳ تابعیت تحصیلی:

به تابعیتی گفته می‌شود که درنتیجه‌ اراده و درخواست فرد متقاضی صادر می‌شود. اغلب افراد خارجی که در کشورهای غربی زندگی می‌کنند، دارای این نوع از تابعیت هستند. کشورهای مختلف پیش‌شرط‌های متفاوتی برای صدور این نوع از تابعیت دوم برای افراد خارجی دارند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به اجازه اقامت دائم و بدون محدودیت فرد و همین‌طور مدت‌زمان اقامت وی در کشور میزبان اشاره کرد.

به‌علاوه، مهاجرانی که امیدوارند تا شهروند قانونی یک کشور شوند باید چیزهای زیادی در مورد سیاست‌ها، تاریخچه و ساختار دولتی آن کشور یاد بگیرند. طبعا این امر برای افرادی که به‌دنبال تحصیل هستند کاملا قابل تحقق است و آنها می توانند به یکی از بازوهای کمکی در جامعه و اقتصاد کشور مقصد تبدیل شوند.

همچنین تابعیت تحصیلی به دانشجویان کمک می‌کند تا اعتماد به نفس و احساس عاملیت داشته باشند و با موفقیت با تغییرات و چالش های زندگی روبه‌رو شوند و آنها را قادر می‌سازد تا با توسعه دانش و کسب تجربه لازم برای مطالبه حقوق و درک مسئولیت های خود، نقش مثبتی در جامعه ایفا کنند.

۲-۳ تابعیت تحققی

یکی از انواع مختلف تابعیت است که شخص درنتیجه ازدواج کسب می‌کند. هنگامی که یک فرد خارجی با یک مقیم دائم یا شهروند کشور موردنظر ازدواج کند، این امکان را دارد که به یک مقیم دائم تبدیل شود. تابعیت از طریق ازدواج باعث می‌شود فردی که زمانی خارجی بوده است واجد شرایط تابعیت کشور جدید شود.

با این حال کسب موفقیت در درخواست شهروندی، به تلاش و صلاحیت شما بستگی دارد. مراحل مختلفی وجود دارد که باید تکمیل شوند و می‌توانند شامل اشکال و فرآیندهای مختلفی در طول مسیر اخذ تابعیت باشند. اگر این خواسته شماست، در ابتدای راه با دیدن موانع تسلیم نشوید. شهروند کشور دیگری شدن یک امتیاز بزرگ است و با مقداری تلاش به دست می‌آید.

۳-۳ تابعیت تجاری

به تابعیتی گفته می‌شود که بعضی از دولت‌ها به‌منظور جلب سرمایه برای توسعه اقتصادی کشورشان در مقابل پرداخت مبلغی قابل‌توجه، اعطا می‌کنند. به‌ عنوان مثال می‌توان کشور ۷۰ هزار نفری «دومینیکا» در دریای کارائیب را نام برد که برنامه اخذ شهروندی از طریق سرمایه گزاری این کشور و دریافت پاسپورت دومینیکا میباشد.

ارائه پاسپورت دوم با دسترسی به بیش از ۱۴۰ کشور بدون ویزا فقط در چند ماه از طریق سرمایه‌گذاری با شروع از ۱۲۰ هزار دلار، برای سرمایه‌گذارانی که هدف اصلی آنها دستیابی به رفت‌وآمدهای بین‌المللی و دسترسی بدون ویزا به اروپا است، برنامه‌های اخذ شهروندی کارائیب و تابعیت دومینیکا را به گزینه بسیار مقرون‌به‌صرفه‌تری تبدیل کرده است.

اگر به دنبال سریع‌ترین و مقرون‌ به‌صرفه‌ترین روش برای اخذ تابعیت دوم هستید، همین امروز با کارشناسان «دومینیکا پارادایس» تماس بگیرید تا مشاوره‌های تخصصی و متناسب با شرایط خاص خود را برای اخذ پاسپورت دومینیکا دریافت کنید و در ادامه از مزایای بیشمار پاسپورت دومینیکا بهره مند شوید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *