کشور دومینیکن

معرفی کشور دومینیکن

کشور دومینیکن یا جمهوری دومینیکن Dominican Republic جزیره ای زیبا در دریای کارائیب قرار گرفته که دو سوم شرقی جزیره هیسپانیولا را اشغال کرده است هم مرز با کشور هائیتی است. این کشور از بخش شمال با اقیانوس اطلس از غرب با جمهوری هائیتی همسایه است و دریای کارائیب در جنوب این کشور می باشد.

کشور دومینیکن نزدیک به کشورهای کوبا، جامایکا و پورتوریکو است. ۴۸۶۷۱ کیلومتر مربع مساحت و حدود۱۱ میلیون نفر جمعیت دارد بعداز کوبا دومین کشور بزرگ حوزه کارائیب از نظر جمعیت و مساحت می باشد پایتخت آن شهر سانتودومینگو و واحد پول این کشور پزو است .

بیشتر از ۹۵ درصد مردم این کشور مسیحی کاتولیک هستند. ورزش رایج در این کشور بیسبال است و همینطور جمهوری دومینیکن دارای آب و هوای استوایی معتدل و نسبتا معتدل است.

کشور دومینیکن

این جزیره جزو اولین کشورهایی بوده که توسط کریستوف کلمب در سال ۱۴۹۲ کشف و به تصرف اسپانیا درآمد در سال ۱۸۲۱ از اسپانیا اعلام استقال کرد اما زمان زیادی طول نکشید که در همان سال به اشغال کشور هائیتی درآمد و سرانجام جمهوری دومینیکن توانست در سال ۱۸۴۴ از کشور هائیتی جدا و استقلال پیدا کند و در نوامبر همان سال قانون اساسی دومینیکن تدوین شد.

این کشور به ۳۰ قسمت ایالتی تقسیم شده است.  به دلیل نزدیکی به ایالت متحده امریکا و موقعیت در مسیرهای دریایی اصلی منتهی به دریای کارائیب و کانال پاناما موقعیت خوبی را داراست.

شهر سانتودومینگو بزرگترین وپرجمعیت ترین شهر کشور دومینیکن میباشد که توسط اسپانیایی ها در سال ۱۴۹۶ تاسیس شد و اولین شهر بود که توسط اروپایی ها در قاره آمریکا تاسیس شد. سانتیاگو دومین شهر بزرگ کشور است که در مسائل سیاسی، فرهنگی و اقتصادی با سانتو دومینگو رقابت میکند.

مردم کشور دومینیکن

اکثر جمعیت جمهوری دومینیکن از قومیت های مختلط آفریقایی و اروپایی (اسپانیایی) است و اقلیت های کوچک سیاه و سفید در آن وجود دارند. درقرن ۱۹ و ۲۰ مهاجراتی از شرق آسیا و کشورهای اروپایی مانند فرانسه، ایتالیا، انگلیس و آلمان و همچنین تعداد کمی از یهودیان و اعراب به سفیدپوستان مستعمره کننده پیوستند که ابتدا در روستا و بعدا به شهرها نقل مکان کردند.

 

مذهب کشور دومینیکن

زبان و مذهب جمهوری دومینیکن

زبان رسمی این کشور اسپانیایی است مهاجران هائیتی به زبان کریول فرانسوی صحبت می کنند. بیش از چهار پنجم مردم پیرو کلیسای کاتولیک رومی هستند پیروان یهودیت وسایر ادیان هم در این کشور به تعداد کمی وجود دارد.

اعمال مذهبی و باور مردم روستانشین این کشور ریشه در فرهنگ جوامع اولیه اسپانیایی و آفریقایی دارد.

سیاست

این کشور دارای نظام دموکراسی است و قوای ملی به سه دسته مجریه، مقننه و قضاییه تقسیم شده اند. رئیس جمهور و معاون او با رای مستقیم مردم به مدت ۴سال انتخاب می شوند. اعضای کایینه را رئیس جمهور انتخاب میکنند. انتخابات ملی در این کشور هر دوسال یک بار برگزار می شود. قوه مقننه از یک کنگره که دارای دومجلس سنا با ۳۲ عضو و مجلس نمایندگان با ۱۷۸ عضو می باشد.

کشور دومینیکن از لحاظ اقتصادی

اقتصاد جمهوری دومینیکن برپایه گردشگری ، تجارت ،تولید، مخابرات و ساخت و ساز استوار است.

تولید ناخالص داخلی این کشور ۸۵/۴ میلیارد دلار است. نرخ بیکاری ۱۵/۵ درصد میباشد. نزدیک به ۳ درصد مردم این کشور زیر خطر فقر زندگی میکنند. صادرات در اقتصاد این کشور تآثیر بسزایی دارد نیکل، آهن، طلا، نقره، شکر، کاکائو، تنباکو و گوشت از موارد مهم صادراتی این کشور به کشورهایی مثل آمریکا، بلژیک و انگلیس است محصولات وارداتی این کشور مواد غذایی(به ویژه غلاب)، نفت و فرآورده های نفتی، پنبه، مواد شیمیایی و دارویی و… است که از کشورهایی مثل آمریکا، ونزوئلا، کلمبیا و مکزیک وارد می شود.

امریکا بزرگترین شریک تجاری این کشور است و کشورهای چین، هائیتی ،کانادا، هند ، مکزیک ، برزیل، اسپانیا و سوئیس نیز مهم هستند اما پاسپورت این کشور در مقابل پاسپورت دومینیکا قدرت زیادی ندارد.

گردشگری به یکی از مهم ترین منابع درآمد ارزی این کشور تبدیل شده است و از اواسط دهه ۱۹۸۰ این کشور یکی از محبوبترین مقاصد گردشگری بوده است آب و هوای مطلوب سواحل زیبا و معماری برخی از بناهای بازسازی شده از دوره استعمار اسپانیا باعث افزایش گردشگران خارجی به این کشور شده است اغلب گردشگران از کشور امریکا و بعد از کانادا و سایر کشورهای اروپایی به این کشور وارد می شوند.

جاذبه های طبیعی کشور دومینیکن

بپارک ملی لوس هایتسس، پارک ملی ۳چشم، جزیره کاتالینا، آبشارها، کوه ها، رودخانه ها و… از جاذبه های طبیعی جمهوری دومینیکن هستند که گردشگران زیادی هرساله برای دیدن طبیعت بکر وزیبای این منطقه به جزیزه دومینیکن سفر میکنند.

سواحل شمالی و شرقی پر از استراحتگاه های مجلل بسیاری است موسیقی ورقص فوق العاده کارائیب، غذاها و بازیهای بیسبال محلی محبوب و معماری قابل توجه در شهر سانتودومینگو که به جا مانده از دوره استعمار کشور اسپانیاست و همچنین مزارع شکر و دهکده های کوچک و عجیب و غریب در این کشور وجود دارد. اگر به دنبال یک تعطیلات بدون دردسر وبا آرامش هستید جمهوری دومینیکن انتخاب مناسبی است.

کلام آ

اغلب مردم کشور دومینیکن را با دومینیکا اشتباه میگیرند و تفاوت بین دومینیکن و دومینیکا را نمی‌دانند، کشور دومینیکا دارای برنامه شهروندی برای ایرانیان میباشد و از این طریق متقاضیان میتوانند با دریافت پاسپورت دومینیکا از مزایای تابعیت دوم این کشور بهره مند شوند.

برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه اخذ پاسپورت دومینیکا و اطلاع از تمامی مزایای پاسپورت دوم این کشور با مشاوران ما در دومینیکا پارادایس تماس بگیرید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *