مهاجرت به دومینیکا

مهاجرت به دومینیکا و آشنایی با انواع روش های آن

دومینیکا (Dominica) به عنوان یکی از زیباترین جزیره های دریای کارائیب به شمار می رود. یک جزیره کوهستانی که دارای چشمه های آب گرم طبیعی و جنگل های بارانی استوایی می باشد. کشور دومینیکا قبلاً مستعمره کشور بریتانیا بود ولی هم اکنون دارای عضویت کشورهای مشترک المنافع، عضویت سازمان کشورهای آمریکایی و عضویت سازمان ملل متحد نیز می باشد. جزیره دومینیکا هرساله مهاجران و همچنین گردشگران زیادی را به خود جذب خواهد کرد.

ما قصد داریم روش های مهاجرت به دومینیکا را در این مقاله مورد بررسی قرار دهیم، همچنین در مورد شرایط مهاجرت به دومینیکا، راه های مهاجرت به دومینیکا، و همچنین نحوه اخذ اقامت این کشور و غیره نیز خواهید خواند، پس تا آخر این نوشته با ما همراه باشید.

دومینیکا کجاست

دومینیکا کجاست؟

جزیره گرمسیری دومینیکا قسمتی از مجمع‌الجزایر آنتیل در دریای کارائیب محسوب می شود؛ که دلیل پیدایش آن را به فوران‌های آتشفشانی مرتبط دانسته اند و همچنین یکی از جزایر زیبا در سرتاسر جهان شمرده می شود.

بررسی شرایط کشور دومینیکا:

-جزیره دومینیکا دارای آب و هوای معتدل و به نسبت خوب می باشد.

-پایتخت این کشور روزو نام دارد و شهری شلوغ و پر رفت و آمد می باشد.

-جمعیت کشور دومینیکا تقریبا ۷۴.۰۰۰ نفر می باشد.

-زبان رسمی مردم این کشور اسپانیایی و یا انگلیسی ولی آنها به زبان های کریول دومینیکایی و فرانسوی نیز صحبت می کنند.

-واحد پول دومینیکا دلار کارائیب شرقی است.

شرایط مهاجرت به دومینیکا

متقاضیان از روش های مختلف مانند تحصیل در دانشگاه ها، سرمایه گذاری، اخذ ویزای کار و همچنین ازدواج می توانند برای مهاجرت  به کشور دومینیکا اقدام نمایند.

این کشور امن با دارا بودن نرخ بسیار پایین جرم و جنایت و سطح بالای امنیت اجتماعی یکی از امن ترین کشورها در سراسر دنیا محسوب می شود. متقاضیانی که قصد اقامت این کشور را دارند، باید مجوز اقامت قانونی دومینیکا را اخذ نمایند.

متقاضیان باید شرایط مهاجرت به این کشور را دارا باشند. برای مثال افراد می توانند قصد سرمایه گذاری را بر اساس برنامه های سرمایه گذاری در این کشور داشته باشند، یا تصمیم به اخذ ویزای کار دومینیکا را داشته باشند و یا دارای بستگان و خانواده دومینیکایی باشند. علاوه بر این متقاضیانی که قصد ازدواج با شهروند این کشور را داشته باشند نیز قادر هستند برای اقامت کشور دومینیکا اقدام نمایند.

 

راه های اقامت در کشور دومینیکا چیست؟

شهروندی دومینیکا از طریق سرمایه گذاری

شهروندی مشترک المنافع دومینیکا از طریق برنامه سرمایه گذاری علاوه بر نداشتن شرایط اقامت فیزیکی، زبان، سن، حتی نیاز به تجربه تجاری و کاری یا شرایط تحصیلی نیز ندارد و همچنین مصاحبه اجباری نیز وجود ندارد.

از همه مهمتر، مشترک المنافع دومینیکا ارزان ترین شهروندی را از طریق برنامه سرمایه گذاری در جهان با پاسپورت دوم معتبر که از ۱۰۰۰۰۰ دلار شروع می شود، به متقاضیان ارائه می دهد.

مهاجرت دومینیکا تحصیلی

شهروندی و مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل

یکی دیگر از روش ها برای اخذ اقامت کشور دومینیکا ویزای تحصیلی دانشگاه های این کشور است. پس از تمام شدن دوره تحصیلی، فارغ التحصیلان می توانند با یافتن کار مناسب و اخذ ویزای کار و اشتغال در این کشور مجوز اقامت دائم کشور دومینیکا را دریافت نمایند. برای گرفتن ویزای تحصیلی الزامی است که متقاضی نامه پذیرش از طرف دانشگاه های این کشور را دریافت کند.

مهاجرت کاری به دومینیکا

مهاجرت کاری به دومینیکا

دومینیکا به دلیل توسعه اقتصادی نیازمند به نیروی کاری ماهر و حرفه ای دارد. بدین منظور شرایط لازم را برای جذب نیروی کاری ماهر از طریق صدور ویزای کاری برای متقاضیان فراهم نموده است.

متقاضیان بین المللی با اخذ ویزای کار و یافتن کار مناسب می توانند در این کشور به کار و اشتغال بپردازند، همچنین با داشتن این نوع ویزا، مجوز یک سال زندگی و همچنین کار موقت در این کشور را دارند. پس از ۵ سال کار و اشتغال دائم  در دومینیکا افراد متمایل می توانند برای دریافت مجوز اقامت دائم این کشور اقدام کنند.

مهاجرت به دومینیکا از طریق پناهندگی

مهاجرت از این طریق بسیار سخت و دشوار است و همچنین از روش های قانونی و درست نیست، بدین ترتیب به افرادی که قصد مهاجرت به کشور دومینیکا را دارند پیشنهاد می کنیم تا از روش های دیگر استفاده نمایند و همچنین اول روش های قانونی را پیگیری نمایند.

مهاجرت به دومینیکا از طریق ازدواج

از دیگر روش های مهاجرت به کشور دومینیکا ازدواج فرد  با شهروند دومینیکایی است. افراد از طریق ازدواج با تبعه و شهروند ساده  دومینیکا می تواند در این کشور کار، اقامت و زندگی کند.

لازم است این نکته را بدانید که متقاضی با ازدواج با تبعه و شهروند دومینیکا پس از ۳ سال می تواند تابعیت این کشور را دریافت نماید، و همچنین فرد لاز است برای اقامت و ساکن بودن در کشور در این مدت ۳ ساله، مجوز اقامت قانونی دومینیکا را دریافت نماید.

اقتصاد کشور دومینیکا

اقتصاد و هزینه های کشور دومینیکا

کشاورزی از زمان های گذشته پایه اصلی اقتصادی کشور دومینیکا بوده است و تولید موز به طور مستقیم یا غیرمستقیم بیش از یک سوم نیروی کار جزیره را به کار گرفته است.

همچنین ماهیگیری نقش نسبتاً مهمی در اقتصاد محلی ایفا می کند و از این طریق نیز می توانند کسب درآمد نمایند.

در حال حاضر اقتصاد دومینیکا در حال پیشرفت است و همچنین دولت این کشور درآمد زیادی از طریق گردشگری و تفریحات بدست خواهند آورد.

هزینه های زندگی دراین کشور در مقایسه با سایر کشورها و همچنین کشورهای اروپایی و آمریکایی به نسبت پایین تراست. هزینه های اجاره آپارتمان در مقایسه با دیگر جزایر کارائیب کمتر و کالاها و محصولات کشاورزی نیز ارزان تر می باشند.

روش های اخذ ویزای کشور دومینیکا:

افرادی که قصد اقامت بیشتر از دو ماه را در کشور دومینیکا دارند باید مجوز قانونی اقامت دومینیکا را دریافت نمایند. ویزای قانونی دومینیکا ۱ سال اعتبار دارد.

افراد متقاضی برای گرفتن ویزای اقامت دومینیکا از دو راه می توانند اقدام کنند:

اخذ ویزای اقامت دومینیکا از طریق خارج از این کشور

افراد  برای اخذ ویزای اقامت کشور دومینیکا از کشور خودشان  لازم است حدود ۲ ماه قبل از ورود به دومینیکا درخواست اخذ ویزا را ارائه دهند.

گرفتن ویزای اقامت دومینیکا از طریق داخل این کشور

برای اخذ ویزا اقامت این کشور از داخل کشور، باید به محض وارد شدن متقاضی به کشور دومینیکا تا حداکثر ۳۰ روز درخواست اخذ ویزا از سوی فرد ارائه شود.

مطلب مرتبط:

ویزای دومینیکا برای ایرانیان

اخذ تابعیت دومینیکا:

متقاضیان با مهاجرت به کشور دومینیکا از روش های گفته شده، در نهایت شهروندی و تابعیت دومینیکا را دریافت خواهند کرد. متقاضیان از هر راه مهاجرتی که اقدام کرده باشند، می توانند بعد از ۵ سال برای اخذ مجوز اقامت دائم دومینیکا درخواست دهند.

بعد از گذشتن ۲ سال از دریافت مجوز اقامت دائم دومینیکا متقاضی می تواند تابعیت و شهروندی این کشور را اخذ کند. در حقیقت امکان دریافت تابعیت و پاسپورت کشور دومینیکا برای متقاضیان بین المللی پس از ۷ سال اقامت، زندگی و کار در این کشور امکان پذیر می باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *