۳۰ نکته جالب که راجع به دومینیکا نمی دانید!

دومینیکا یک کشور کوچک در جزیره کارائیب است که بین مارتینیک و گوادلوپ واقع شده است. این جزیره به خاطر سواحل باشکوه و آب و هوای استوایی و معتدل محبوب است همچنین سالانه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته گردشگران زیادی را به خود جذب می کند اما چیزهای بیشتری برای کشف شدن در این کشور وجود دارد و ما ۳۰ موردی را که درباره دومینیکا نمی‌دانستید گردآوری کرده‌ایم.

با مطالعه این ۳۰ حقیقت که در مورد دومینیکا نمی دانید، می توانید بیشتر به زیبایی ها، تاریخ، قوانین و ویژگی های جزیره دومینیکا پی ببرید:

تاریخچه دومینیکا

تاریخچه ، قوانین و اعداد جالب !

۱. کریستف کلمب برای اولین بار این جزیره را در سال ۱۴۹۳ کشف کرد و نام آن را به نام روز هفته دومینگو (یکشنبه) گذاشت. سپس ساکنان اولیه کارائیب در اصل جزیره دومینیکا را Watikubuli نامیدند که به معنای بلند بدن اوست اما بعدها آن را دومینیکا نامیدند و به این نام شناخته شد.

۲. شعار این جزیره  Après le Bon Dieu, c’est la Terre این شعار به معنی بعد از خدا، زمین بوده که این متن کاملاً اخلاق محیطی کشور دومینیکا را در بر می‌گیرد و نشان دهنده ارزش آنها برای محیط زیست و طبیعت است. این شعار توسط تاریخ دانی در سال ۱۹۶۰ سروده شده است.

روز آزادی دومینیکا

۳. تاریخ ۳ نوامبر ۱۹۷۸ مصادف با تاریخ استقلال دومینیکا است. دومینیکا در این تاریخ از دولت بریتانیا استقلال یافت و به جمهوری در داخل کشورهای مشترک المنافع تبدیل شد. روز استقلال هر ساله جشن گرفته می‌شود و جشن‌های سراسری از جمله جشنواره‌های موسیقی، بازارهای فرهنگی و مسابقات مختلف در این کشور برگزار می شود.

۴. جزیره دومینیکا جزیره شکوه سرود ملی است. دومینیکا سرود ملی خود را هنگامی که در سال ۱۹۶۷ به عنوان ایالت به دست آورد، معرفی کرد. شعر توسط ویلفرد اسکار مورگان با موسیقی ساخته شده توسط Lemuel McPherson Christian OBE نوشته شده است.

۵. کشور دومینیکا دارای نظام حکومتی جمهوری پارلمانی بوده که درواقع یک جمهوری دموکراتیک پارلمانی است. قوه مجریه متشکل از رئیس جمهور و نخست وزیر است. این کشور دارای یک سیستم دو حزبی متشکل از حزب کارگر دومینیکا و حزب کارگر متحد است. انتخابات حداقل هر پنج سال یکبار برگزار می شود و بزرگسالان دارای حق رای عمومی می باشند.

۶. رئیس فعلی دولت دومینیکا چارلز ساوارین است که در اکتبر سال ۲۰۱۳ هشتمین رئیس جمهور این کشور شد. او از اعضای حزب کارگر دومینیکا است و قبلا به عنوان معلم، عضو اتحادیه کارگری، پارلمان، دیپلمات و وزیر دولت کار می کرد.

۷. سیستم حقوقی دومینیکا بر اساس حقوق عمومی انگلیس است، که یک سوم حوزه های قضایی جهان نیز اینطور می باشند. دومینیکا یک قانون اساسی مکتوب دارد که همه مردم باید به آن پایبند باشند که شامل حق زندگی، آزادی شخصی و آزادی بیان است.

۸. کشور دومینیکا در حال حاضر نزدیک به ۷۲۴۵۹ نفر جمعیت دارد که یازدهمین کشور کم جمعیت جهان است.

۹. پرچم ملی دومینیکا به رنگ بنفش است. جالب اینجاست که پرچم ملی دومینیکا یکی از تنها دو پرچم ملی است که دارای رنگ بنفش است (دیگری پرچم ملی نیکاراگوئه است). پرچم ملی دومینیکا دارای یک طوطی سیسرو است که دارای پرهای بنفش در قسمت زیرین و تاج آن است.

چشم اندازهای دومینیکا

چشم اندازهاف جاذبه های دیدنی و آداب و رسوم

۱۰. دومینیکا به عنوان جزیره طبیعی کارائیب نیز شناخته می شود. همانطور که اشاره کردیم این کشور دارای طبیعت زیبا مانند کوه ها، آبشارها و غیره است و گردشگران زیادی را از سراسر جهان به خود جذب می کند.

۱۱. گلهای “Bwa Kwaib” یا “Carib Wood” گل ملی دومینیکا است. این گل در مناطق خشک ساحلی رشد می کند و گل های قرمز روشن در امتداد شاخه های آن شکوفا می شود.

۱۲. پرنده ملی دومینیکا طوطی سیرو است ولی با این حال این موجود در حال خطر انقراض بوده و تنها ۵۰ پرنده بالغ از این گونه در طبیعت باقی مانده است.

۱۳. دومینیکا کشوری است که نهنگ ها و دلفین ها در سواحل آن زندگی می کنند و احتمال بازدید از آنها همیشه به طرز شگفت انگیزی وجود دارد زیرا آنها بدون توجه به آب و هوا در نزدیکی ساحل زندگی می کنند.

۱۴. جزیره دومینیکا محل زندگی قورباغه ای به نام “مرغ کوهی” است. این جوجه کوهی که شبیه به قورباغه غول پیکر بوده و جزو جذاب ترین حیوان جزیره است.

۱۵. مسیر Waitukubuli مسیر ملی در این کشور بوده که مناسب برای پیاده روی است که طول آن ۱۸۳ کیلومتر است و به ۱۴ بخش تقسیم شده است.

۱۶. پارک ملی مورن ترویس پیتونز سایت میراثی در دومینیکا است و در سال ۱۹۹۷ به عنوان میراث جهانی یونسکو معرفی شد. این پارک ملی بسیاری از دیدنی ترین جاذبه های کشور دومینیکا را در خود جای داده است.

۱۷. کشور دومینیکا سال هاست که طب گیاهی انجام می دهد و اغلب ساکنان این جزیره علم و دانشی راجع به گیاهان و گیاهان دارویی دارند و هنوز هم بسیاری از مردمان این کشور از طب سنتی و گیاهان دارویی برای درمان برخی از بیماری ها استفاده می کنند.

جغرافیای دومینیکا

کسب و کار، حقایق با مزه و جغرافیای دومینیکا

۱۸. صنایع اصلی دومینیکا شامل کشاورزی، گردشگری و تولید است. موز بزرگترین صادرات دومینیکا است. با این حال، در سال های اخیر دومینیکا تولید میوه های دیگر و همچنین سبزیجات و قهوه را نیز افزایش داده است. صنعت تولید جزیره در درجه اول به مواد خام از بخش کشاورزی بستگی داشته و صادرات انواع صابون نارگیل، سرامیک و کفش نیز از این کشور صورت می گیرد.

۱۹. واحد پول این کشور دلار کارائیب شرقی (XCD) است و از آنجایی که دومینیکا عضوی از کشورهای مشترک المنافع است روی تمام اسکناس‌ها و سکه‌ها تصویری از شاه چارلز سوم وجود دارد.

۲۰. دومینیکا در سال های اخیر دارای تولید ناخالص داخلی بیش از ۶ میلیون دلار آمریکا می باشد. 

۲۱. از مزایای کشور دومینیکا این است که افرادی که قصد زندگی و مهاجرت به این کشور را دارند، می توانند از طریق سرمایه گذاری اقدام کنند. متقاضیان زیادی از برنامه شهروندی و اخذ پاسپورت دومینیکا دومینیکا یا CBI استقبال کردند.

۲۲. زبان رسمی مردم این کشور انگلیسی است و گاها مردم به زبان کریول دومینیکایی نیز با یکدیگر صحبت می کنند.

۲۳. دین و مذهب اصلی این کشور مسیحیت است که بیش از ۹۰ درصد از مردم آن مسیحی هستند. با این حال، آزادی مذهبی در قانون اساسی دومینیکا ذکر شده است، بنابراین ساکنان می توانند در صورت تمایل از ادیان جایگزین نیز پیروی کنند.

۲۴. از محبوب ترین ورزش های کشور دومینیکا کریکت بوده که شین شیلینگفورد و آدام سانفورد از برجسته‌ترین بازیکنان کریکت دومینیکا هستند.

۲۵. روزو پایتخت و بزرگترین شهر کشور دومینیکا می باشد که ساکنان زیادی را به خود اختصاص داده است.

۲۶. فرودگاه اصلی دومینیکا داگلاس-چارلز نام دارد که قبلاً با نام فرودگاه ملویل هال شناخته می شد که از بزرگترین فرودگاه های دومینیکا است.

۲۷. کشور دومینیکا در تلاش است تا اولین کشور مقاوم در برابر آب و هوا در جهان باشد.

۲۸. دومینیکا دارای طبیعت های زیادی از قبیل آتشفشان، باغ و غیره است علاوه بر آن دارای ۳۶۵ رودخانه می باشد که هر کدام جذابیت های مخصوص به خود را دارد.

۲۹. جزیره دومینیکا دارای ۹ آتشفشان فعال است و دارای بالاترین غلظت آتشفشان در جهان است. مرتفع ترین کوه و آتشفشان مورن دیابلوتینز است و بسیار جذاب می باشد.

ماسه های سیاه

۳۰. بسیاری از سواحل دومینیکا از ماسه سیاه پوشیده شده است. با توجه به تعداد آتشفشان های دومینیکا، این جزیره مملو از سواحل زیبای شنی سیاه است. ساحل شماره یک، ساحل مرو، ساحل خلیج روزالی برخی از معروف ترین سواحل ماسه سیاه در دومینیکا هستند.

 

مطالب پیشنهادی:

سفر به دومینیکا

دومینیکا پارادایس

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *