مسیرهای پرواز ایرانیان به دومینیکا در سال ۲۰۲۳ (شرایط + هزینه ها)

یکی از سوالات پر تکرار شهروندان ایرانی که قصد سفر به این جزیره دیدنی را دارند، مسیرهای پرواز ایرانیان به دومینیکا و هزینه های آن میباشد که در این مطلب به طور کامل به آنها اشاره خواهیم کرد.

آشنایی با بهشت کارائیب، دومینیکا

کشور دومینیکا سرزمینی است با طبیعت زیبا، امنیت و دارای صلح و ثبات بالا که افراد زیادی را از سرتاسر جهان برای سفر و مهاجرت جذب می کند. کشور دومینیکا دارای آب و هوایی معتدل و استوایی می باشد و هر ساله گردشگران زیادی به این کشور سفر می کنند.

طبیعت زیبای آن دارای آبشارها، سواحل، دریاچه های آب گرم و جنگل های زیبا و شگفت انگیز می باشد. یکی از مهم ‌ترین دلایل شهروندان ایرانی و همچنین اتباع سایر کشورها برای سفر به کشور دومینیکا ، مجوز ورود به این کشور بدون اخذ ویزا می باشد.

این نکته مهم است که بدانید اغلب ما ایرانیان برای ورود به کشورهای دیگر باید پروسه طولانی دریافت ویزا را پشت سر بگذاریم که وقت و هزینه بسیاری  باید صرف آن شود. اما رسیدن به کشور دومینیکا نیازی به طی کردن این راه طولانی ندارد.

ایرانی ها چه مدت می توانند بدون ویزا در دومینیکا اقامت داشته باشند؟

اتباع ایرانی هر ساله می‌توانند به مدت ۲۱ روز به این کشور سفر کنند و به تفریح بپردازند.

مسیرهای پرواز به کشور دومینیکا

در بیشتر کشورها مسیرهای پرواز به دومینیکا به طور مستقیم وجود ندارد، امری طبیعی است که از کشور ما ایران نیز به دلیل بعد مسافت تا قاره آمریکا، پرواز مستقیم به این کشور امکان پذیر نمی باشد. بنابراین مسافران ایرانی باید حداقل در دو کشور توقف نمایند و در نظر داشته باشند که به ویزای ترانزیت این کشورها نیز نیاز دارند. اخذ ویزای ترانزیت کار دشواری نمی باشد و دریافت آن به راحتی صورت می گیرد؛ بنابراین برای سفر به دومینیکا معمولا مشکل خاصی وجود ندارد. برای سفر هوایی به دومینیکا مسیرهای گوناگونی در دسترس می باشد. در ادامه به ۲ مسیر اصلی برای رسیدن به این جزیره زیبا اشاره خواهیم کرد:

مسیر اول پرواز ایرانیان به دومینیکا

مسیر اول سفر به دومینیکا:

برای سفر به این کشور می توان بلیط سفر به دومینیکا را از مسیرهای متفاوتی تهیه و خریداری کرد. اتباع ایرانی اغلب از کشورهای همسایه مانند امارات و ترکیه به اروپا می روند و پس از اروپا به قاره ی آمریکا و در نهایت به کشور دومینیکا وارد می شوند. یکی از مسیرهایی که برای رسیدن به دومینیکا وجود دارد عبارت است از:

تهران به دوبی، دوبی به پاریس، پاریس به سن مارتین و سن مارتین به دومینیکا (این پرواز نزدیک به ۱۸ ساعت طول خواهد کشید تا شما به مقصد برسید)

مسیر مشابه دیگری نیز وجود دارد. شما می توانید از پاریس به جزیره گوادلوپ (Guadeloupe) و از گوادلوپ به دومینیکا برسید.

اگر قصد انتخاب این مسیر را دارید باید اقامت و یا پاسپورت یک کشور قدرتمند را داشته باشید، در غیر این صورت حتما باید ویزای ترانزیت را اخذ نمایید. در صورتی که سفر شما کمتر از ۲۱ روز باشد، نیاز به گرفتن ویزای کشور دومینیکا نیست.

مسیر دوم پرواز ایرانیان به دومینیکا

مسیر دوم سفر به کشور دومینیکا:

از تهران به استانبول، استانبول به لندن، لندن به آنتیگوا، آنتیگوا به فرودگاه ملویل هال در جزیره دومینیکا

مطلب پیشنهادی:

فاصله دومینیکا تا آمریکا

تحصیل در دومینیکا

ویزای ترانزیت چیست؟

برای وارد شدن به کشورهای ثالث مسافران باید ویزای ترانزیت داشته باشند. همانطور که در بالا اشاره کردیم متقاصیان برای دریافت این ویزا کار دشواری را در پیش نخواهند داشت.

پرواز تهران به دومینیکا چگونه است؟

همانطور که گفته شد هیچ پرواز مستقیمی در حال حاضر از کشور ما به کشور دومینیکا وجود ندارد و با در نظر گرفتن وقفه هایی که در کشورهای ثالث انجام می شود، مدت زمانی که مسیرهای پرواز ایرانیان به دومینیکا طول می کشد تا شما از تهران به کشور دومینیکا برسید، حدود ۲۳ ساعت تخمین زده شده است.

هزینه سفر به کشور دومینیکا

هزینه سفر به این کشور به شرایط افراد و همچنین به عوامل مختلفی همچون محل اقامت و رزرو هتل، خورد و خوراک، مدت زمان سفر و تفریحات مد نظرشان بستگی دارد.

ولی این نکته مهم است که مسافران بدانند، هزینه‌های عمده و اصلی سفر به دومینیکا از تهران، هزینه بلیط و اقامت در آن کشور می باشد و در کل هزینه های جانبی در کشور دومینیکا برای متقاضیان به نسبت مقرون به صرفه می باشد.

هزینه اقامت در جزیره دومینیکا برای یک شب و بر اساس نوع هتل، بطور میانگین از ۱۲۰ تا ۵۰۰ دلار متغیر است.

هزینه پرواز از تهران به دومینیکا هم به طور میانگین بین ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ دلار متغیر می باشد.

 

کلام آخر

جزیره دومینیکا با توجه به طبیعت بکر و آب و هوای خوبی که دارد، انتخاب بسیار مناسبی برای سفر توریستی می باشد اما مکان مناسبی برای زندگی و اقامت طولانی مدت نمی باشد و افرادی که به دنبال اخذ پاسپورت دومینیکا هستند، قصد اقامت و زندگی در این کشور را ندارند و صرفا به دنبال دریافت یک پاسپورت قوی و استفاده از مزایای آن می باشند.

دومینیکا پارادایس

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *